Με αστυνομικές δυνάμεις παρατεταγμένες έξω από το ξενοδοχείο «Απόλλων» στο Καβούρι,  διεξάγεται σήμερα το 37ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ.

Στόχος είναι να αποφευχθεί τυχόν εισβολή στο συνέδριο ή επεισόδια. Αποκλεισμένες είναι όλες οι κάθετες οδοί από την παραλιακή προς το ξενοδοχείο καθώς οι δυνάμεις των ΜΑΤ δεν επιτρέπουν την πρόσβαση σε όσους δεν συμμετέχουν στο συνέδριο, ενώ δεν επιτρέπεται η πρόσβαση ούτε στους δημοσιογράφους.Τα μέλη του ΠΑΜΕ που έφτασαν με λεωφορεία, βρίσκονται παραπλεύρως του ξενοδοχείου σε απόσταση περίπου 100 μέτρων, πίσω από τον φραγμό των ΜΑΤ. Με πανό και συνθήματα διεκδικούν να δοθεί πρόσβαση στο Συνέδριο και να απομακρυνθούν οι δυνάμεις της Αστυνομίας.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, περίπου είκοσι σύνεδροι που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ πέρασαν το πρώτο μπλόκο στην οδό Αγίου Νικολάου και παρότι είναι διαπιστευμένοι τους σταμάτησαν στο δεύτερο μπλόκο, καλώντας τους να δηλώσουν το ονοματεπώνυμό τους και στην Αστυνομία.

Την ίδια ώρα απαγόρευση υπάρχει και στους δημοσιογράφους να μπουν μέσα, κάτι που συμβαίνει για 2η φορά. (Η προηγούμενη ήταν στην προηγούμενη απόπειρα για συνέδριο, στην Ρόδο).

Οι συγκεντρωμένοι έχουν στήσει εξέδρα έξω από τον χώρο, στην οποία μιλούν συνδικαλιστές .