Συνάντηση με τον γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Γρηγόρη Ζαφειρόπουλο είχε ο δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης.

Με τη συμμετοχή της ΓΓ Δήμου Παιανίας Φωτεινή Τολούδη, ο Ισίδωρος Μάδης έθεσε στον κ. Ζαφειρόπουλο ζητήματα καθημερινότητας με δυσανάλογο αντίκτυπο στην εξέλιξη έργων ενώ η έλλειψη προσωπικού κυριάρχησε στη συζήτηση με τον γραμματέα να αναγνωρίζει το πρόβλημα που πιέζει και τις υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Ο δήμαρχος Παιανίας ζήτησε από τον κ. Ζαφειρόπουλο τη μέγιστη δυνατή υποστήριξη των υπηρεσιών του δήμου ώστε να επιτυγχάνεται το επιθυμητό αποτέλεσμα στον συντομότερο δυνατόν χρόνο.

Ο Ισίδωρος Μάδης επισκέφθηκε και τον ΕΔΣΝΑ όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο του συνδέσμου Χαράλαμπος Σιάτρας. Τη συνάντηση μονοπώλησε το τέλος ταφής απορριμμάτων και τα αυξημένα κόστη που προκύπτουν στη διαχείριση των απορριμμάτων. Ο δήμαρχος Παιανίας αναφέρθηκε και στην πρωτοβουλία που έχει αναλάβει για την ενίσχυση του προγράμματος συλλογής βιοαποβλήτων επαναλαμβάνοντας πως είναι άμεση η ανάγκη ενίσχυσης των δήμων με προσωπικό απορριμματοφόρων, οδηγούς και συνοδούς.