Σε μεγαλύτερη ψυχραιμία και ταπεινότητα προτρέπει ο Κωστής Χατζηδάκης τον Πάνο Σκουρλέτη, ο οποίος επιμένει να θεωρεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έσωσε τη χώρα και μας έβγαλε από το μνημόνια. Το χειρότερο όλων, όμως, είναι ότι δείχνει να το πιστεύει.

Ο ίδιος βρέθηκε σε τηλεοπτικό πάνελ με τον υπουργό Εργασίας, ο οποίος θύμισε στον Πάνο Σκουρλέτη τα «κατορθώματα» του ΣΥΡΙΖΑ, όπως οι περικοπές των συντάξεων και τα ψέματά του ότι δήθεν μας απάλλαξε από τα μνημόνια.

Από την πλευρά του ο Πάνος Σκουρλέτης έκανε λόγο για... «μπαγιάτικα» επιχειρήματα, λες και η ιστορία έχει ημερομηνία λήξης.

«Ο κ. Σκουρλέτης διακήρυξε χθες ότι "μας έκαναν ανθρώπους"! Τον ρώτησα λοιπόν γι' αυτήν την "ανθρωπιστική τους ευαισθησία". Του υπενθύμισα τα μεγάλα ψέματα για τη δήθεν απαλλαγή από τα μνημόνια. Ότι μας φόρτωσαν 100 δισ. ευρώ στην πλάτη και ότι περιέκοψαν 17 φορές τις συντάξεις. Θα του συνιστούσα λοιπόν μεγαλύτερη ψυχραιμία και μεγαλύτερη ταπεινότητα!», σημειώνει ο Κωστής Χατζηδάκης σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.