Συμφωνία Μπακογιάννη-Γιαννακόπουλου για τον Βοτανικό

14

Ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίηση του σχεδίου για τον Βοτανικό βρέθηκαν ο νέος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Οι δύο άντρες συναντήθηκαν κάτω από απόλυτη μυστικότητα μια μέρα μετά την εκλογή του Κ.Μπακογιάννη και το κλίμα ήταν κάτι παραπάνω από θετικό.

Ο Δήμαρχος της Αθήνας και ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού έθεσαν επί τάπητος τα βασικά σημεία του πρότζεκτ και διαπιστώθηκε ότι υπάρχει απόλυτη συμφωνία αλλά και διάθεση από την πλευρά του Δημάρχου, ώστε το έργο να προχωρήσει άμεσα και με γοργούς ρυθμούς.

Με αυτά τα δεδομένα, το μόνο που εκκρεμεί είναι μια συνάντηση με τον αρχηγό της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, στην οποία αν υπάρξει επίσης συμφωνία, αυτό που μέχρι πρότινος φάνταζε όνειρο απατηλό για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, θα λάβει σάρκα και οστά!

Σε κάθε περίπτωση οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες για το θέμα «ΓΗΠΕΔΙΚΟ» και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, αναμένοντας τη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, δουλεύουν πυρετωδώς τις όποιες λεπτομέρειες του πρότζεκτ ώστε να μην υπάρξει το παραμικρό απρόοπτο.