Συλλυπητήρια μηνύματα για το θάνατο του γνωστού τραγουδιστή και μουσικοσυνθέτη έστειλε η ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Μενδώνη: «Αφήνει πίσω του ένα μελωδικό αποτύπωμα»

Πληροφορούμενη την απώλεια του Ρόμπερτ Ουίλιαμς, η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Από τη δεκαετία του ’70, ξεκινώντας με τους «Poll», ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα της ελληνικής δισκογραφίας, ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς συνέχισε τη μουσική του πορεία, δοκιμάζοντας ως τραγουδιστής και συνθέτης διαφορετικά είδη μουσικής, χαράζοντας τον προσωπικό του δρόμο, πάντοτε με ευγένεια, συνέπεια και ήθος. Αφήνει πίσω του ένα μελωδικό αποτύπωμα και την ανάμνηση μιας προσωπικότητας, αγαπητής στο κοινό και στους συναδέλφους του. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους φίλους του».

Γιατρομανωλάκης: «Τα τραγούδια του έγιναν μέρος της καθημερινότητάς μας»

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης έκανε την εξής δήλωση:

«Ερμηνεύοντας ποπ και ροκ επιτυχίες, ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς αποτέλεσε αναπόσπαστο τμήμα της δεκαετίας του ‘80. Από την Eurovision μέχρι την ιδιωτική τηλεόραση, τα τραγούδια του έγιναν μέρος της καθημερινότητάς μας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του».