Συγγνώμη για την «άστοχη», όπως την χαρακτήρισε, δήλωσή του κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης της Εξεταστικής Επιτροπής για την τραγωδία των Τεμπών ζήτησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Μαρκόπουλος με ανάρτησή του στο X. 

«Άστοχη η σημερινή μου δήλωση στην Εξεταστική Επιτροπή και οφείλω να το αναγνωρίσω. Ζήτω συγγνώμη διχως να επικαλούμαι περιττές δικαιολογίες» έγραψε χαρακτηριστικά σήμερα, Τρίτη, ο κ. Μαρκόπουλος στην ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ.

Σημειώνεται, ότι ο βουλευτής της ΝΔ, που εκτελεί χρέη προέδρου της Εξεταστικής Επιτροπής για τα Τέμπη, σε ανακοίνωσή του προς τους βουλευτές κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής χαρακτήρισε «γουρλίδικη» την Εξεταστική Επιτροπή, καθώς, όπως είπε, δύο μέλη της, ο κ. Νικολακόπουλος και η κα Λυτρίβη υπουργοποιήθηκαν με τον πρόσφατο ανασχηματισμό.

Στη συνέχεια, η παραπάνω δήλωση προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, με τον κ. Μαρκόπουλο, όμως, αργότερα, να αναγνωρίζει το λάθος του και να μετανοεί για αυτό, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, ζητώντας συγγνώμη.