«Στριμώχτηκε» και «ξέθαψε» τη λίστα Λαγκάρντ ο Παππάς

287
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ιδιαίτερα… πιεσμένος φαίνεται πως είναι ο Νίκος Παππάς, μετά τις «βόμβες» Μιωνή στην προανακριτική για τη σκευωρία Novartis.

Ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ1, χρησιμοποίησε παιδικές δικαιολογίες σχετικά με τη συνάντηση με τον Σάμπυ Μιωνή στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, λέγοντας «η συνάντηση στην οποία αναφέρεστε έγινε κατόπιν αιτήματος της ισραηλινής κυβέρνησης. Φαντάζομαι το ίδιο είχε γίνει και επί Σαμαρά, όταν, όπως αποκαλύφθηκε, είχε γίνει και πάλι προσπάθεια διαμεσολάβησης. Η δική μας παρότρυνση, υπερασπιζόμενοι τα συμφέροντα της Ελλάδας και τις διμερείς σχέσεις με μια χώρα της περιοχής, ήταν να υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών».

Μάλιστα, στην προσπάθειά του να «σηκώσει σκόνη» και να παραπλανήσει, «ξέθαψε» τη λίστα Λαγκάρντ, ο θησαυρός της οποίας είχε αποδειχθεί άνθρακες επί… ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο Σαμαράς προσπάθησε, επίσης. Εύχομαι και εκείνη η προσπάθεια να έγινε κατόπιν αιτήματος της άλλης πλευράς και όχι από “ελατήρια” δικά τους, διότι και ο Παπασταύρου και ο Μιωνής ενέχονταν στο θέμα της λίστας Λαγκάρντ», είπε χαρακτηριστικά.