Μπορεί τα μέσα του ΣΥΡΙΖΑ να καρκινοβατούν με κίνδυνο λουκέτου, απολύσεων, μέχρι και ιδιωτικοποίησης, αλλά ο Στέφανος Κασσελάκης είναι αρκετά γαλαντόμος με τα δώρα από το κομματικό ταμείο. Και αυτό διότι το πρωτότυπο δώρο για τον τυχερό που κέρδισε το φλουρί στην πρωτοχρονιάτικη πίτα του κόμματος είναι ένα... τριήμερο ταξίδι στη Ρώμη

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο ΣΥΡΙΖΑ το Σάββατο, κατά τη διάρκεια των εργασιών της Κεντρικής Επιτροπής. Η πίτα έφερε το έμβλημα του ΣΥΡΙΖΑ ενώ ο νέος Πρόεδρος την σταύρωσε τρεις φορές για το καλό. Το πρώτο κομμάτι, από τα αριστερά φυσικά, πήγε στο κόμμα. Τα υπόλοιπα κομμάτια, κατά σειρά, ήταν του Στέφανου Κασσελάκη, της γραμματέως της Κεντρικής Επιτροπής Ράνιας Σβίγκου, του αναπληρωτή γραμματέα Γιώργου Βασιλειάδη, ένα κομμάτι για το γραφείο Τύπου, ένα για τη νεολαία του κόμματος, για την Κοινοβουλευτική Ομάδα, τους ευρωβουλευτές, την Κεντρική Επιτροπή, τους εργαζόμενους του ΣΥΡΙΖΑ, τα κομματικά ΜΜΕ και το τελευταίο για το Ινστιτούτο Πουλαντζάς.

Το αστείο είναι ότι έκοψαν κομμάτι μέχρι και στον Αλέξη Τσίπρα, παρόλο που έλειπε από τη συνεδρίαση! Το φλουρί βέβαια το κέρδισε ο Γιάννης Βουλγαράκης, μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο του εξασφάλισε ένα δωρεάν τριήμερο ταξίδι αναψυχής όχι για τις... Σπέτσες αλλά για τη Ρώμη! Με την ευκαιρία το στέλεχος του κόμματος ίσως μάθει τι ειπώθηκε στην ίδια πόλη μεταξύ Τσίπρα - Παπανδρέου για την ανάγκη νέου προοδευτικού μετώπου και έπειτα τα μαρτυρήσει στον νέο πρόεδρο που τόσο πολύ τον αγχώνουν οι επόμενες κινήσεις του πρώην πρωθυπουργού. Εν πάση περιπτώσει, καλό ταξίδι στον τυχερό.