Αν και στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί εν τούτοις χθες ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Αττική Χρήστος Σπίρτζης άφηνε υπαινιγμούς για εξαγορά ψήφων Ρομά απ’ τη Ν.Δ σε Ασπρόπυργο και Μενίδι.

Έτσι πέταξε μια κουβέντα στον αέρα δίχως να τεκμηριώσει με στοιχεία τα λεγόμενα του. Και την ώρα που ισχυριζόταν κάτι τέτοιο η Κουμουνδούρου στα μουλωχτά έβγαζε από το ψηφοδέλτιο του κόμματος στο Νομό Καρδίτσας τον σύντροφο του Γ. Βαϊόπουλο, οι συνεργάτες του οποίου πιάστηκαν με τις ταυτότητες τσιγγάνων της περιοχής στις τσέπες ανήμερα της εκλογικής αναμέτρησης της 21ης Μαίου και πλέον η υπόθεση μετά τη δικογραφία που σχηματίστηκε βρίσκεται στη δικαιοσύνη.

Και εδώ δεν μιλάμε για ανύπαρκτο συμβάν, αλλά για καραμπινάτο σκάνδαλο. Μάλιστα η είδηση έγινε γνωστή το μεσημέρι της Κυριακής 21 Μαίου και λειτούργησε ως “θεία δίκη” απέναντι στην φαεινή ιδέα που είχε λίγες ώρες νωρίτερα η Π. Τσαπανίδου να καταγγείλει προσπάθεια νόθευσης του εκλογικού αποτελέσματος στο Βόρειο Τομέα της Αθηνας, παίρνοντας στα σοβαρά την πλάκα που έκαναν στα σόσιαλ μίντια διάφοροι χρήστες με τον εάν πρέπει να διαγράφεται το όνομα του Γ. Κατρούγκαλο από το ψηφοδέλτιο της συγκεκριμένης περιφέρειας.

Εν τω μεταξύ στη θέση του Γ. Βαίοπουλου τοποθετήθηκε ο πρώην βουλευτής Σ. Λάππας, ο οποίος στις προηγούμενες εθνικές εκλογές είχε δηλώσει πως δεν ενδιαφέρεται να είναι υποψήφιος.