Στις φυλακές Δομοκού οδηγείται ο Γ. Λαγός

by news

Απευθείας στις φυλακές Δομοκού οδηγείται ο Γιάννης Λαγός, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας στο εφετείο. Ο καταδικασθέντας ευρωβουλευτής της «Χρυσής Αυγής» είχε μεταφερθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών. Από τον οποίον ζήτησε να κρατηθεί στον Κορυδαλλό.

Οι συνήγοροί του Κώστας Πλεύρης και Γιάννης Ζωγράφος, γνωστοποίησαν ότι ο πελάτης τους έχει υποβάλλει αίτημα στην γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής προκειμένου να κρατηθεί στον Κορυδαλλό. Για να διευκολύνεται να ασκεί τα καθήκοντα του στην ευρωβουλή.

Το ίδιο αίτημα έθεσε και στον εισαγγελέα ώστε να διατάξει εκείνος την κράτηση του στο συγκεκριμένο σωφρονιστικό κατάστημα. Ο οποίος, ενημέρωσε τον καταδικασθέντα ότι δεν είναι δική του αρμοδιότητα το κατάστημα που θα κρατηθεί, καθώς την απόφαση αυτή λαμβάνει η γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής.

Κατά την έξοδό του Λαγού δύο – τρία άτομα του φώναζαν «Γιαννάρα γερά» ενώ δύο άτομα από το απέναντι πεζοδρόμιο φώναζαν «ο Παύλος ζει τσακίστε τους Ναζί».

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα