Ο άνθρωπος που έχει καταφερθεί τόσες φορές κατά των δικαστών -και ποιος δεν θυμάται τη φασιστικού τύπου ηλεκτρονική «προκήρυξή» του στην οποία ο Παύλος Πολάκης με την κραυγή «αν δεν καθαρίσουμε από αυτούς δεν θα είναι αλλιώς την άλλη φορά», έβγαλε στη σέντρα τους 13 δικαστικούς που αποτελούσαν τη σύνθεση του Ειδικού Δικαστηρίου- σήμερα έπεσε στην ανάγκη τους. 

Με ένα βίντεο απίθανης αισθητικής και σε άπταιστη πολάκειο διάλεκτο, ο αψύς Κρητικός του Κασσελάκη, με φόντο μια φωτογραφία του Άρη Βελουχιώτη, επιβεβαίωσε τα όσα είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης για πόρισμα της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας που ελέγχει τα έργα και τις ημέρες Πολάκη στο υπουργείο Υγείας. Αλλά παρ' όλα αυτά τον απειλεί με αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση.

Όπως είπε ο υπουργός σε συνέντευξή του: «Κατέθεσα στη Βουλή την έκθεση από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας που έχει τα συγκεκριμένα στοιχεία μέσα και έχει διαβιβαστεί στις εισαγγελικές αρχές. Οι εισαγγελικές αρχές λένε ότι η εταιρεία σεκιούριτι του ΚΕΕΛΠΝΟ την οποία πλήρωνε ο κ. Πολάκης με εντολή του παρά την αντίρρηση της υπηρεσίας, όπως λέει μέσα η έκθεση, διακινούσε πλαστά και εικονικά τιμολόγια».

Όπως σημείωσε, «τα πλαστά και εικονικά τιμολόγια στη νομική γλώσσα είναι μαύρο χρήμα. Υπάρχουν περίπου εκατό τιμολόγια στα οποία όλα γράφει με αντίρρηση της υπηρεσίας και εντολή αναπληρωτή Υγείας, Παύλου Πολάκη».

«Η εικόνα του Πολάκη ότι δεν έχει βάλει χέρι στο μέλι έχει πάει περίπατο», υπογράμμισε και πρόσθεσε πως «το πόρισμα έχει σταλεί στον εισαγγελέα και οι επόμενες κινήσεις ανήκουν στον εισαγγελέα».

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας ότι «επειδή διαρκώς γυρίζει και λέει ότι δεν έβαλα το χέρι στο μέλι και οι άλλοι είναι οι διεφθαρμένοι, εγώ πάντα έλεγα πως όταν κάποιος φωνάζει δυνατά ότι είναι τίμιος, κάτι δεν πάει καλά» και υπενθύμισε ότι «σε όλες τις αιτήσεις άρσης ασυλίας που έρθουν έρθει στη Βουλή ο κ. Πολάκης έχει ζητήσει να μην αρθεί η ασυλία του, ενώ εγώ έχω ζητήσει να αρθεί όποτε έχει έρθει κάποιο αίτημα για μένα».

«Η εικόνα του κυνηγού διεφθαρμένων έχει τελειώσει», διεμήνυσε ο υπουργός Υγείας.

Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας: