Στη Λήμνο θα βρεθεί αύριο, Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο περιοδείας του στα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο νησί αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς πραγματοποιείται λίγες μόλις ημέρες μετά τις εξαγγελίες του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, όπου ανακοίνωσε σημαντικά μέτρα ανακούφισης για πολίτες και επιχειρήσεις, όπως η μείωση του ΦΠΑ σε βασικά αγαθά και υπηρεσίες.

Το πρόγραμμα ξεκινά το πρωί με επισκέψεις στην Ατσική, στο οινοποιείο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Λήμνου «Η Ένωση» και στο Αρχαιολογικό Μουσείο του νησιού.

Στις 12:00 ο κ. Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με πολίτες στη Μύρινα, ενώ αργότερα θα πραγματοποιήσει διαδοχικές συναντήσεις με τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη και τη Δήμαρχο Λήμνου Ελεονώρα Γεώργα.