Στη δικαιοσύνη προσφεύγουν πλημμυροπαθείς της Μάνδρας

22
tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis Στη δικαιοσύνη προσφεύγουν πλημμυροπαθείς της Μάνδρας

Παράσταση πολιτικής αγωγής θα δηλώσουν ενώπιον της ανακρίτριας πέντε οικογένειες που έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα κατά τη διάρκεια της φονικής πλημμύρας στη Μάνδρα τον Νοέμβριο του 2017 και μία γυναίκα η οποία παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά, αλλά κατάφερε να διασωθεί.

Η δικογραφία βρίσκεται στα χέρια της 7ης τακτικής ανακρίτριας από τον περασμένο Μάρτιο, μετά την άσκηση ποινικών διώξεων σε βαθμό πλημμελήματος για ανθρωποκτονία από αμέλεια και άλλα αδικήματα. Οι κατηγορίες στρέφονται κατά της απερχόμενης περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου και άλλων αιρετών της περιοχής και η ανάκριση θα προσδιορίσει τις επιμέρους ευθύνες των εμπλεκομένων προσώπων για την τραγωδία της Μάνδρας που άφησε πίσω της εικοσιπέντε νεκρούς και ανυπολόγιστες καταστροφές σε σπίτια και υποδομές.

Οι οικογένειες των θυμάτων μέσω του πληρεξουσίου δικηγόρου τους Αλ.Κούγια θα δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής το μεσημέρι της Πέμπτης.