Ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε μια συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο είδήσεων του Star και μέσα σε όλα όσα είπε –ή μάλλον επανέλαβε– αναφορικά με την έκπτωσή του από την προεδρία του κόμματος και το Συνέδριο, κατήγγειλε ότι 50 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής μισθοδοτούνται από το κόμμα και συμμετείχαν στη διαδικασία να υπάρξει απαρτία.

Το ανακάλυψε τώρα; Μάλλον όχι. Σχεδόν έναν χρόνο πρόεδρος ήταν. Μάλιστα είχε δηλώσει πως ελέγχει τα πάντα στα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ. Οπότε, δεν μπορεί, κάτι θα ήξερε. Τι τον ενόχλησε; Μα ότι με τη συμμετοχή τους στην Κεντρική Επιτροπή υπήρξε η απαραίτητη απαρτία για τη λήψη της απόφασης αποκλεισμού από τις εσωκομματικές εκλογές.

Δεν σταμάτησε όμως εκεί. Συνέχισε λέγοντας ότι ο ίδιος προτείνει –τώρα– τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής να μη μισθοδοτούνται από το κόμμα και στην ερώτηση πώς θα ζούσαν αυτά τα άτομα αν τους έκοβε τον μισθό απάντησε να πάνε να βρουν εργασία με την αξία τους.

Δεν ανέφερε ονόματα. Ούτε φυσικά τι έκανε ως πρόεδρος για το θέμα αυτό. Η απάντησή του όμως είναι χαρακτηριστική της νοοτροπίας του, ενώ η καταγγελία του ενδεχομένως να αποτελεί και ένα μήνυμα. Μήνυμα αναφορικά με το τι άλλο μπορεί να αποκαλύψει εάν δεν καταφέρει να αναγορευθεί υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος…