Απασφάλισε ο Σταμάτης Κραουνάκης μιλώντας στην εκπομπή «Τώρα Μαζί» του OPEN για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στον ΣΥΡΙΖΑ.

Απαντώντας στο ερώτημα «είσαι Αχτσιόγλου ή Κασσελάκης;», ο δημοφιλής μουσικοσυνθέτης τόνισε: «Δεν θα πω… Σήμερα δεν θα πω… Έχω δηλώσει την προτίμησή μου. Ο Στέφανος είναι από τις 5 Ιουλίου ένας άνθρωπος με τον οποίο ήρθαμε πολύ κοντά. Με επισκέφτηκε στο σπίτι, στο εξοχικό, είπαμε πολλά, αλλά θέλω να πω κάτι το οποίο είναι σοβαρό.

Εγώ δεν είμαι κομματικό στέλεχος, δεν είμαι μέλος. Εγώ ψήφιζα ΣΥΡΙΖΑ για τον Αλέξη… Λοιπόν, θεωρώ ότι -μέχρι να ολοκληρωθεί μια προσωπικότητα- δηλαδή τα παιδιά αυτά που δεν τα ξέρω, μου είναι συμπαθέστατος ο Στέφανος, πήρα θέση υπέρ του, αλλά δεν είμαι μέλος, δεν ψηφίζω. Αυτό να γίνει λίγο κατανοητό».

«Με ενοχλεί πολιτικά όλη αυτή η αντιπαλότητα. Με χαλάει πάρα πολύ. Δεν είναι Αριστερά αυτό», επισήμανε και εξήγησε εκνευρισμένος: «Έχει ξεκατινιαστεί το σύστημα… Έχει ξεκατινιαστεί το σύστημα… Ακούω ''περιβάλλον Αχτσιόγλου''. Τι είναι το περιβάλλον Αχτσιόγλου; Τι είναι τα περιβάλλοντα, αυτά τα περί τα περιβάλλοντα; Πώς χτίστηκαν αυτοί οι μηχανισμοί που υποτίθεται ενδιαφέρονται για τον λαό;»

«Εγώ ήμουν τέσσερα χρόνια εργαζόμενος στο ''Κόκκινο''. Τους έχω δει όλους αυτούς τους ανθρώπους. Άλλοι είναι φίλοι μου, κάποιοι είναι πάρα πολύ φίλοι μου και κάποιους δεν τους ξέρω καθόλου. Δεν θέλω αυτήν τη στιγμή, σε ένα τόσο εσωτερικό θέμα, να βάλω τη ζυγαριά προς τα κάπου.

Εμένα με ενδιαφέρει το μεροκάματο των ανθρώπων. Η δουλειά μου είναι να δίνω λίγο χαρά, ή και συγκίνηση καμία φορά, όποτε μιλάω παραπάνω είναι επειδή κάτι με πονάει, κάτι με πληγώνει… Χρειάζεται να πεις τη γνώμη σου για κάτι. Έχω παρεξηγηθεί και πάρα πολλές φορές», συνέχισε.

«Μα το περιβάλλον Αχτσιόγλου; Τι είναι το περιβάλλον; Το γραφείο; Το επιτελείο σε ένα κόμμα της Αριστεράς; Δηλαδή ντρέπομαι», επισήμανε.