Στα Χανιά μεταβαίνει για… περιοδεία ο Αλέξης Τσίπρας την Τρίτη. Στον μόνο νομό που δεν πήγε στην πρόσφατη περιοδεία του στην Κρήτη, κάνοντας… έξαλλο τον Παύλο Πολάκη που παλεύει για να είναι βουλευτής μετά την 25η Ιουνίου. Η… δυσφορία του αψύ Κρητικού μεταφέρθηκε, όπως λέγεται αρμοδίως και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα βρεθεί αύριο στα μέρη του.

Στην περιοδεία που πραγματοποίησε την προηγούμενη εβδομάδα ο Αλέξης Τσίπρας δεν πήγε στα Χανιά. Μάλιστα ακυρώθηκε και μια συνέντευξή του στα Χανιώτικα Νέα, με την εφημερίδα να αποκαλύπτει πως συνεργάτες του ζήτησαν να γράψουν ακόμη και τις… ερωτήσεις.

Και δεν έφτανε που δεν πήγε, ο Παύλος Πολάκης που βρέθηκε για… χάρη του στο Ρέθυμνο παραγκωνίστηκε. Ο Αλέξης Τσίπρας είχε δίπλα του τον Ανδρέα Ξανθό –που σύμφωνα με πληροφορίες θέλει να εκλεγεί εκ νέου- και άφησε τον Πολάκη μακριά. Ακόμη και σε άλλο τραπέζι τον έβαλαν να κάθεται στα καφενεία που βρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στο φαγητό που ακολούθησε ήταν 5 άτομα παραδίπλα.

Ο Παύλος Πολάκης ήταν… έξαλλος. Και ακόμη πιο έξαλλος λόγω της απουσίας Τσίπρα από τα Χανιά όπου ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας ναι μεν εξελέγη την 21η Μαϊου όμως υπάρχει περίπτωση να μην εκλεγεί την Κυριακή στις δεύτερες κάλπες. Και όπως είναι φυσικό ανησυχεί.

Έτσι έστειλε μήνυμα, λένε οι πληροφορίες στην Κουμουνδούρου και ο Αλέξης Τσίπρας θα βρεθεί και πάλι στην Κρήτη. Και συγκεκριμένα στα Χανιά για μια γρήγορη… περιοδεία.