Για τις εν εξελίξει έρευνες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας μετά την έκρηξη βόμβας στη Σταδίου μίλησε στο ΕΡΤNEWS ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Σπανάκης, ο οποίος τόνισε ότι το υπουργείο λειτουργεί κανονικά, με τους εργαζόμενους να βρίσκονται στις θέσεις τους. «Οι υλικές ζημιές, οι οποίες ήταν πολλές και εκτεταμένες έχουν αποκατασταθεί στο 100%», τόνισε.

Συμπλήρωσε ότι «σήμερα με ασφάλεια οι εργαζόμενοι βρίσκονται στις θέσεις τους». «Αυτό το οποίο θέλω να τονίσω είναι ότι το κτίριο του υπουργείου Εργασίας είναι δημόσια περιουσία, ανήκει στον ελληνικό λαό και η συντήρησή του πληρώνεται από τον Έλληνα φορολογούμενο», υπογράμμισε.

Ο υφυπουργός διευκρίνισε ότι οι ζημιές ήταν αρκετές. «Έχουμε πάνω από 35 με 40 τζάμια τα οποία είχαν σπάσει από τον καπνό από το ωστικό κύμα. (…) Έγινε μια υπερπροσπάθεια μέσα στο Σαββατοκύριακο και σήμερα μπορεί να λειτουργεί κανονικά το υπουργείο και μάλιστα θέλω να πω ότι θα ήταν πάρα πολύ άδικο και άσχημο να μην είχαν τη δυνατότητα οι εργαζόμενοι να δουλεύουν για την υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα», τόνισε.