Δεν έχουν τέλος τα αισιόδοξα μηνύματα που λαμβάνει το επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας κατά τη δεύτερη ημέρα της περιοδείας του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κρήτη.

Η δεύτερη μέρα περιοδείας ξεκίνησε από το Πέραμα Μυλοποτάμου, στο Ρέθυμνο. Ο κ. Μητσοτάκης μίλησε στους πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί για να τον υποδεχτούν, επισημαίνοντας ότι ήθελε να βρεθεί στον Μυλοπόταμο, δίπλα στους ανθρώπους που τόσο αγάπησε και στήριξε ο πατέρας του Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ μιλώντας στην κεντρική πλατεία του Δημαρχείου Περάματος επισήμανε την ανάγκη να διατηρηθούν τα ποσοστά του κόμματος, ευχαρίστησε τους κατοίκους που στήριξαν το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας και την υποψηφιότητά του και υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στους κτηνοτρόφους στηρίζοντας τον πρωτογενή τομέα.

Απευθυνόμενος στους ψηφοφόρους της ΝΔ ζήτησε να μην υπάρξει επανάπαυση καθώς όπως είπε τίποτα δεν έχει κριθεί και τόνισε ότι «ξεκινάμε από την αρχή» για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου ώστε να είμαστε και πάλι νικητές. Υποσχέθηκε ακόμα ότι θα βρεθεί χρόνος για να γίνει μία μεγάλη γιορτή στον Ψηλορείτη, ενώ αναφέρθηκε και σε ένα άρθρο των New York Times όπου αναδεικνύει τις δραστηριότητες που μπορεί να κάνει κανείς στην Κρήτη και τον Ψηλορείτη και σημειώνει πως αποτελεί τον καλύτερο τουριστικό προορισμό την άνοιξη.