Η Super League 2025-2026 ξεκινά σήμερα, Σάββατο (23/8), με τρεις αναμετρήσεις να σηματοδοτούν την πρεμιέρα της νέας σεζόν. Το ελληνικό πρωτάθλημα επιστρέφει με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς Ολυμπιακός, Άρης και Παναιτωλικός μπαίνουν πρώτοι στο γήπεδο.
Πρεμιέρα με τριπλή δράση
Η 1η αγωνιστική ανοίγει με τρία ματς, τα οποία θα διεξαχθούν όλα ταυτόχρονα το βράδυ του Σαββάτου (23/8, 20:00). Οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αγώνες σε Θεσσαλονίκη, στο «Γ. Καραϊσκάκης» αλλά και στο Αγρίνιο, με το ενδιαφέρον να είναι έντονο από την πρώτη κιόλας σέντρα.
- Άρης – Βόλος
- Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης
- Παναιτωλικός – Ατρόμητος
Αναβολή στο Παναθηναϊκός – ΟΦΗ
Ο Παναθηναϊκός έκανε χρήση του κανονισμού για αναβολή, λόγω των κρίσιμων αγώνων με τη Σαμσουνσπόρ στα πλέι οφ του Europa League. Την Πέμπτη (21/8) οι «πράσινοι» κέρδισαν με 2-1 στο ΟΑΚΑ, ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί την Πέμπτη (28/8, 20:00) στη Σαμψούντα.
Ο αγώνας με τον ΟΦΗ, που ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή (24/8, 19:45), θα οριστεί σε νέα ημερομηνία από τη Super League.
Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής
Σάββατο (23/8)
- 20:00 | Άρης – Βόλος [NOVA SPORTS PRIME]
- 20:00 | Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης [COSMOTE SPORT 1 HD]
- 20:00 | Παναιτωλικός – Ατρόμητος [COSMOTE SPORT 2 HD]
Κυριακή (24/8)
- 19:45 | Παναθηναϊκός – ΟΦΗ (αναβλήθηκε)
- 20:15 | ΑΕΚ – Πανσερραϊκός [COSMOTE SPORT 1 HD]
- 21:00 | ΠΑΟΚ – ΑΕΛ [NOVA SPORTS PRIME]
Δευτέρα (25/8)
- 19:30 | Λεβαδειακός – Κηφισιά [NOVA SPORTS 2 HD]