Σε κατάσταση ύψιστης επιφυλακής βρίσκεται η αστυνομία για να αποτρέψει πιθανά επεισόδια στον αγώνα Παναθηναϊκού - Μαρσέιγ που θα γίνει το βράδυ της Τετάρτης στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. 

Το πρωί έγινε έκτακτη σύσκεψη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής για να ενισχυθούν τα μέτρα καθώς μετά την εμπλοκή χούλιγκανς του Παναθηναϊκού στα επεισόδια που οδήγησαν στη δολοφονία του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ υπάρχει φόβος ότι θα υπάρξουν αντίποινα. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εμφανίστηκαν αναρτήσεις που κάνουν λόγο για εκστρατεία 1.000 οπαδών της Μαρσέιγ, αλλά και της ιταλικής Λιβόρνο, που είναι αδελφοποιημένοι με τους οπαδούς της ΑΕΚ, κάτι που προκαλεί πονοκέφαλο στους επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ. 

Η αστυνομία θα δημιουργήσει δίχτυ ασφαλείας γύρω από το γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» με αστυνομικούς της Τροχαίας, οι οποίοι θα αποκλείσουν δρόμους από νωρίς το απόγευμα και με διμοιρίες των ΜΑΤ και των ΥΜΕΤ οι οποίες θα παρέμβουν άμεσα σε περίπτωση επεισοδίων. Αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν διασκορπιστεί σε ευαίσθητα σημεία όπως το Μετρό και οι σύνδεσμοι οπαδών και επιτηρούν διακριτικά. 

Κανένας δεν θα μπορέσει να πλησιάσει το γήπεδο από το απόγευμα και μετά αν δεν έχει εισιτήριο, ενώ ζωντανή εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων της Γενικής Αστυνομικής Βίας της Αττικής θα δίνει το ελικόπτερο της ΕΛΑΣ.