Σε κλίμα συγκίνησης ολοκληρώθηκε η εξόδιος ακολουθία του Βασίλη Καρρά, ο οποίος πέθανε την περασμένη Κυριακή σε ηλικία 70 ετών. 

Η σορός του τραγουδιστή έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα, στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, από τις 10:00. Χιλιάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν από τις 8 το πρωί έξω από την εκκλησία για να τον αποχαιρετίσουν και να αφήσουν ένα λουλούδι στο φέρετρό του. 

Η σορός του Βασίλη Καρρά αναμένεται να παραμείνει σε λαϊκό προσκύνημα μέχρι αργά το βράδυ της Τρίτης, και όχι μέχρι τις 16:00 που είχε ανακοινωθεί αρχικά, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες στη Θεσσαλονίκη αναμένονται περίπου 35 τουριστικά λεωφορεία με θαυμαστές του καθώς και πολίτες που θα φτάσουν στη Θεσσαλονίκη με το τραίνο και με ΙΧ για να πουν το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο τους τραγουδιστή.

Η ταφή του σπουδαίου τραγουδιστή θα γίνει την Τετάρτη στη γενέτειρά του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας. 

Το παρών έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, η Άντζελα Δημητρίου, ο Κώστας Μακεδόνας, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και άλλοι.

Στο τελευταίο αντίο έδωσαν το παρών οι φιλαρμονικές Νέας Προποντίδας και Απόλλωνα Ροδολίβους. Τον επικήδειο λόγο θα εκφωνήσει ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος, Ευάγγελος Αραμπατζής.

Επιθυμία της οικογένειας του Βασίλη Καρρά είναι αντί στεφάνων να στηριχθεί ο σύλλογος παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια, «Φλόγα». 

6069625.jpg
6069622.jpg

6069616.jpg