Σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων μπήκε από χθες, Πέμπτη, η Αθήνα, καθώς το 17 μέτρων Χριστουγεννιάτικο Δέντρο άναψε στην πλατεία Συντάγματος από τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη.

Μαζί του άναψαν συνολικά 24.000 φωτάκια τύπου Led, που σκόρπισαν αμέσως τη λάμψη και τη μαγεία τους στον κόσμο, ο οποίος γέμισε την πλατεία, δεν πτοήθηκε από τη βροχή και χάρηκε τη στιγμή, αλλά και τη μουσική εκδήλωση που προγραμμάτισε η δημοτική Αρχή.

«Υγεία, αγάπη και επειδή τα Χριστούγεννα είναι γιορτή των παιδιών, να χαιρόμαστε τα παιδιά μας, μικροί μεγάλοι. Τα καλύτερα έρχονται», ευχήθηκε ο Κώστας Μπακογιάννης πριν το άναμμα του δέντρου, το οποίο «ήρθε» από το Καρπενήσι για να στολίσει την πρωτεύουσα και θα παραμείνει φωτισμένο μέχρι και τις πρώτες ημέρες του 2024.

6037130.jpg

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος ήταν οι οικοδεσπότες, ενώ οι φωνές του Δώρου Δημοσθένους και της Πέννυς Μπαλτατζή, συνοδευόμενοι από την Athens Big Band, γέμισαν τη βραδιά με χριστουγεννιάτικες μελωδίες, κάποιες στιγμές μάλιστα οι δύο ερμηνευτές... τραγουδώντας στη βροχή.

6037136.jpg
6037179.jpg
6037141.jpg