Ο νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σαρακιώτης και ένας από τους στενούς συνεργάτες του Στέφανου Κασσελάκη, βρέθηκε στο Action 24 σε αντιπαράθεση με την υφυπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Σοφία Βούλτεψη, η οποία τον κόλλησε στον τοίχο στη συζήτηση για την ακρίβεια. 

Ειδικότερα, η υφυπουργός Σοφία Βούλτεψη, αναφερόμενη στο μείζον θέμα της ακρίβειας, κατά την αντιπαράθεσή της με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιάννη Σαρακιώτη στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24, απαντώντας του κατηγορηματικά, τον έκανε να χάσει την ψυχραιμία του, απαντώντας της με χλευασμό και ειρωνεία.

Ειδικότερα, ο Γ. Σαρακιώτης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αναρωτήθηκε προκλητικά αν η κ. Βούλτεψη σκοπεύει να πολιτευτεί στην Ισπανία, λόγω των μόνιμων αναφορών της στη χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου.

Επιπλέον, ο Γιάννης Σαρακιώτης αφού τα βρήκε σκούρα με την τακτική της κ. Βούλτεψη να επικαλείται είτε το τι συνέβαινε κατά το παρελθόν επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είτε το τι συμβαίνει σε άλλες χώρες της Ευρώπης, αφοπλίζοντας τα επιχειρήματα του, προσπάθησε να την φέρει στην πάγια τακτική του ΣΥΡΙΖΑ με λογομαχίες.