Σκληρή απάντηση στην αντιπολίτευση έδωσε ο Νίκος Ρωμανός, διευθυντής Ψηφιακής Επικοινωνίας του πρωθυπουργού, με αφορμή τις κατηγορίες που εκτοξεύτηκαν για τον κ. Μυλωνάκη και την εξεταστική του ΟΠΕΚΕΠΕ.

«Ξεκινάω από τον επικό κουβά της αντιπολίτευσης, με τον Μυλωνάκη», σημείωσε χαρακτηριστικά, υπενθυμίζοντας ότι επί ημέρες ακούγονταν κατηγορίες πως η κυβέρνηση «τον κρύβει» επειδή «ήξερε πολλά».

Όπως τόνισε, όλα αυτά κατέρρευσαν καθώς ο κ. Μυλωνάκης τέθηκε κανονικά στη διάθεση της επιτροπής.

Ο κ. Ρωμανός υπογράμμισε ότι η βάση στην οποία στήριξε η αντιπολίτευση την επιχειρηματολογία της διαψεύστηκε εξ ολοκλήρου. «Η ίδια η κατάθεση του πρώτου μάρτυρα έδειξε ότι ο Μυλωνάκης τον "παραίτησε" επειδή δεν υπήρχε η δέουσα συνεργασία με την ευρωπαϊκή εισαγγελία. Δηλαδή, ακριβώς το αντίθετο από αυτό που θα έκανε κάποιος που ήθελε να συγκαλύψει», ανέφερε με νόημα.