Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε η κλινική ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια, Άννα Κανδαράκη, σχετικά με την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Έχω γυναίκες που μου έχουν εμπιστευτεί ότι τους έχει συμβεί κάτι τέτοιο, και από μέλη της οικογένειάς τους, όπως τους συζύγους τους. Δεν πρέπει να συγχέουμε αυτή τη συμπεριφορά με ψυχική διαταραχή. Όταν υπάρχει ψυχική δυσκολία, πρέπει να υπάρχει το κομμάτι του “υποφέρω”. Δεν είναι θέμα ψυχικής υγείας η υπόθεση αυτή, δε μιλάμε για ψυχική νόσο. Υπάρχει δόλος από πίσω», τόνισε η κ. Κανδαράκη.

«Είχε σκοπό να εκδικηθεί κάποιον, να επιβληθεί, ή μπορεί να θέλει να δώσει ικανοποίηση σε κάποιους με δικό του όφελος. Όταν υπάρχει ψυχική δυσκολία δεν μπορεί να υπάρχει δόλος από πίσω», συνέχισε.

«Οι νέοι άνθρωποι πλέον δεν μπορούν να εμπιστευτούν και άρα δεν μπορούν να συσχετιστούν. Δεν μπορούμε να περάσουμε το μήνυμα ακόμα μεγαλύτερη καχυποψία. Ναι, καχυποψία στο διαδίκτυο και το πώς το χρησιμοποιούμε, αλλά όχι στους ανθρώπους και τις σχέσεις», σημείωσε.

«Θέλουμε ζωντανές σχέσεις. Πρέπει να σταματήσουμε να δημιουργούμε σχέσεις και επαφές μέσα από το διαδίκτυο. Μη στιγματίσουμε τις σχέσεις. Να βάλουμε μεγάλη προσοχή στο πώς χρησιμοποιούμε κάμερες και διαδίκτυο», είπε κλείνοντας η κ. Κανδαράκη.