Με τη χαρακτηριστική φράση «έδωσε ρεσιτάλ» σχολίασε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Άρης Πορτοσάλτε, την παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης, Γιώργου Φλωρίδη, χθες στη συζήτηση στη Βουλή για τη σύσταση προανακριτικής για τα Τέμπη, με την οποία αποδόμησε το κατηγορητήριο της αντιπολίτευσης απέναντι στην κυβέρνηση.
«Ο Γιώργος Φλωρίδης πήρε πάνω του την κυβέρνηση, με επιχειρήματα και με στοιχεία», απέναντι σε μία προσπάθεια ενοχοποίησης της ίδιας και του πρωθυπουργού με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας, που στήθηκε από το τέλος Ιανουαρίου, όπως είπε. Η προσπάθεια αυτή, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, περιελάμβανε διάφορες επινοήσεις, «όπως μπάζωμα, ξυλόλιο, φανταστικά τρένα, εξαφανίσεις τρένων, κι άλλα θύματα, συγκάλυψη και έγκλημα».
Ο ίδιος θύμισε δικό του σχόλιο εκείνο το διάστημα πως «πάνε να στήσουν πάνω και κάτω πλατεία» και υπογράμμισε πως δεν ισχύει ότι δεν υπάρχει αντιπολίτευση. «Αντιπολίτευση έχουμε, είναι άχρηστη και ανίκανη να κάνει αντιπολίτευση», είπε χαρακτηριστικά.