Τέτοιο πάθος για ένα βιβλίο δεν έχουν ξανασυναντήσει οι ειδικοί του βιβλίου! Αναλυτές του Β’ Παγκοσμιου Πολέμου, κριτικοί αλλά και άνθρωποι της τέχνης που βλέπουν ότι μέσα απ’ τις σελίδες του «Πορφυρού λύκου» ξετυλίγεται ένα αληθινό σενάριο ζωής. Μια πτυχή της ιστορίας που την αφηγούνται οι πρωταγωνιστές με αυθεντικό τρόπο. Άσε, που το βιβλίο των εκδόσεων Λιβάνη σου κόβει την ανάσα…

Το βιβλίο-σταθμός του Πέτρου Κασιμάτη είναι ίσως η αρτιότερη κατασκοπευτική ιστορία του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου και όσα φυλάσσονται για τους αναγνώστες στις 400 σελίδες του βιβλίου δεν βρίσκονται ούτε σε βιβλιοθήκες, ούτε σε Πανεπιστημιακά συγγράμματα.

Είναι τα ακριβά μυστικά που τα γνωρίζουν οι λίγοι στον παράλληλο κόσμο των κατασκόπων. Τορπιλισμός του «Έλλη», άγνωστες θηριωδίες των Ναζί, σχεδιασμοί για δολοφονίες Ελλήνων διοικητών στην Πίνδο από Ιταλούς πράκτορες, θύματα δολοφονιών στην Αθήνα του ‘40 από εκπαιδευμένες Γκεσταπίτισσες που έδιναν όλη την ικμάδα τους στην υπηρεσία του Ράιχ.

Τα πλαστά σχέδια των οχυρών του Ρούπελ, ένας επιδέξιος κατάσκοπος των Ναζί που εμφανίζεται ως Άγγλος κινηματογραφιστής. Και που λογοδοτεί κι ελέγχεται μόνον από τον ίδιο τον Χίτλερ. Μια γυναίκα, μια συγκλονιστική σχέση και η προδοσία!!

Έκπληκτοι οι αναγνώστες μαθαίνουν για μια πρωτοφανή επιχείρηση με πλαστά χαρτονομίσματα των Γερμανών που με αυτές χρηματοδοτούν τις «μαύρες» επιχειρήσεις τους και πληρώνουν αδρά Έλληνες καταδότες και ξένους ώστε να νικήσουν στον ελεεινό πόλεμο των κατασκόπων και των πληροφοριών.

Ήδη ξένοι δημοσιογράφοι γράφουν διθυραμβικές κριτικές για το βιβλίο που διαβάζεται απνευστί…

Πρόκειται για μια αληθινή ιστορία! Που όσοι τη διαβάζουν δημιουργούν το κοινό μιας νέας δημοσιογραφίας που φέρνει το νέο, το αποκλειστικό και την είδηση-βόμβα που δημιουργεί αίσθηση.

Ο συγγραφέας-δημοσιογράφος Πέτρος Κασιμάτης έχει το δικό του μεγάλο μερίδιο σε αυτή την υπόθεση. Ήδη το βιβλίο μεταφράζεται σε δυο γλώσσες ενώ έχει κατακτήσει ένα άλλο απαιτητικό κοινό τις πίστες ακόλουθους του Instagram που ενδιαφέρονται για περιπέτεια, σεξ, δράση και αληθινά ντοκουμέντα!