Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ αποπνέει φρεσκάδα! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στέλνει μήνυμα ανανέωσης, αναδεικνύοντας νέα πρόσωπα και βοηθώντας τα να γνωστοποιήσουν την παρουσία τους στο ευρύ κοινό. Στο πλαίσιο αυτό, η μεσσηνιακής καταγωγής και προερχόμενη από τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ δικηγόρος Πορφυλένια Κανελλοπούλου, διευθύντρια του Γραφείου Τύπου και Ενημέρωσης της ΟΝΝΕΔ και μέλος της ΚΕ της Οργάνωσης, επελέγη για την τιμητική 14η θέση του ψηφοδελτίου της ΝΔ.

Η ίδια, ούσα η νεώτερη του ψηφοδελτίου, αναγνωρίζει το μέγεθος της ευθύνης που προκύπτει από την επιλογή στο πρόσωπό της. Και δηλώνει παρούσα «ως νέος άνθρωπος, που γνωρίζει ότι η γενιά της χρειάζεται δύο πράγματα. Σιγουριά και σταθερότητα. Καλύτερους μισθούς και ένα σπίτι για να στεγαστούν τα όνειρα της», όπως η ίδια σημείωσε, προσθέτοντας ότι «σε αυτή τη γενιά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε κίνητρα και τη δυνατότητα να ελπίζει ξανά. Πίστεψε σε εμάς, επένδυσε στις ικανότητες μας και εμείς είμαστε εδώ για να οικοδομήσουμε μαζί του την Ελλάδα που θέλουμε και αξίζουμε».

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, υπογράμμισε πως «η ΟΝΝΕΔ λειτουργεί σαν δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ της νέας γενιάς και της ΝΔ με συνέπεια και όχι μόνο κατά την προεκλογική περίοδο», τονίζοντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης «εφάρμοσε το "πρώτο ένσημο" για τους νέους 18-29 ετών, την κατάργηση του φόρου στις γονικές παροχές και δωρεές, ενώ έδωσε λύσεις στις ανάγκες στέγασης νέων ζευγαριών με το πρόγραμμα μόνιμης κατοικίας». Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ πρωτεύει στα ΑΕΙ ανελλιπώς από τα μέσα της δεκαετίας του ’80, εκφράζοντας τη νεανική διάθεση για μεταρρύθμιση. Στο πρόσωπο της Πορφυλένιας Κανελλοπούλου και των πολλών νεαρών και ταλαντούχων συνυποψήφιων της στη ΝΔ, το ευρύ κοινό βλέπει την εγγύηση για ένα καλύτερο αύριο για την πατρίδα μας.

Η ίδια  λέει πως εκείνη και οι συναγωνιστές της αφουγκράζονται «τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες των νέων ανθρώπων, φέρνοντάς τες στο τραπέζι των μεταρρυθμίσεων».