Αιχμηρή η απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη προς τα όσα απαράδεκτα δήλωσε χασκογελώντας ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης. Ωστόσο, ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν είναι χθεσινός. Υπήρξε πρύτανης του ΕΜΠ και πρωταγωνιστούσε στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις του ιδρύματος εναντίον του «νόμου Γιαννάκου» και μετά εναντίον του προετοιμαζόμενου «νόμου Διαμαντοπούλου».

Επί ΣΥΡΙΖΑ, ο αρμόδιος υπουργός Παιδείας τον επέλεξε για πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του νεοσύστατου Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, δηλαδή των δύο ΤΕΙ Αθηνών και Πειραιά, που ο ίδιος συγχώνευσε και το «βάφτισε» πανεπιστήμιο. Ως περιφερειάρχης, δε, τον Φεβρουάριο 2020, έβριζε on camera σκαιότατα τον πρωθυπουργό της χώρας και εξέφραζε ακροδεξιές απόψεις. Αλλά και πιο πρόσφατα, προ των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου, ο πρόεδρος Στέφανος δεχόταν επίσημες εισηγήσεις να τον στηρίξει επίσημα για να χάσει ο Αλκιβιάδης Στεφανής.

Οπότε, η χυδαιότητα του Μουτζούρη είναι σαφώς καταδικαστέα, αλλά μην τρελαίνεστε και πολύ, σύντροφοι. Δεν έχουμε μνήμη χρυσόψαρου.