Ποιος αντικαθιστά τον Μπογδάνο;

315
tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis

Από την Τίνα Μεσσαροπούλου

Τελευταία εκπομπή χθες το μεσημέρι για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο στο ραδιόφωνο Θέμα 104,6, ο οποίος μέσα σε έντονα φορτισμένα κλίμα αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές του για να ξεκινήσει την προεκλογική του εκστρατεία.
Ποιο είναι το πρόσωπο, όμως, που τον αντικαθιστά από σήμερα; Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν πρόκειται για ένα πρόσωπο αλλά ραδιοφωνικό δίδυμο ή επί τω ορθότερον τους “Αχαστους”. Συγκεκριμένα, από αύριο στα μικρόφωνα θα βρίσκονται ο Γιώργος Παπαχρήστος που πριν από μερικούς μήνες είχε αποχωρήσει από το ραδιόφωνο των “Παραπολιτικών” αλλά και ο Δημήτρης Παπαγαδάκης.
Με διεισδυτική ματιά στα γεγονότα, αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, βιτριολικό χιούμορ και προεκλογική φόρα, αναλύουν και παρουσιάζουν τις εξελίξεις από τα μικρόφωνα του ΘΕΜΑ 104,6 από τις 12 μέχρι τις 2 το μεσημέρι. Μαζί τους θα σχολιάζουν την πορεία προς τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, ο Τάσος Καραμήτσος και ο Θανάσης Τσεκούρας.