Μετά την αποχώρηση του Ανδρέα Λοβέρδου με την «άκρως εμπιστευτική επιστολή» που έχει στα χέρια του ο Νίκος Ανδρουλάκης, έρχεται –σύμφωνα με πληροφορίες– νέα «βόμβα» από την πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Χαρά Κεφαλίδου για τους ίδιους λόγους: την απομάκρυνση του κόμματος από τον χώρο του Κέντρου.

Ωστόσο, όσοι γνωρίζουν μιλούν για την κορυφή του παγόβουνου, αφού –πέραν των πολιτικών διαφωνιών– ισχυρίζονται ότι η σκληρή ομάδα πέριξ του Νίκου Ανδρουλάκη είχε προγράψει τον Ανδρέα Λοβέρδο μέσω φημών ότι εφόσον εκλεγεί θα προσχωρήσει στη ΝΔ! Στην εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας, όπου ήταν υποψήφιος ο πρώην υπουργός, τα «παπαγαλάκια» της Χαριλάου Τρικούπη διέδιδαν τις σχετικές φήμες προκρίνοντας μάλιστα την υποψηφιότητα της Μιλένας Αποστολάκη!

Σύμφωνα με τον πληροφοριοδότη μας, ένα μέρος της επιστολής που έχει στα χέρια του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ αναφέρεται στον βρόμικο πόλεμο που έγινε σε βάρος του κατ’ εντολήν της ηγεσίας!

Όσο για τη φερόμενη να αποχωρεί βουλευτή Δράμας, η αποχώρηση έχει να κάνει με τη στάση που τήρησε η ηγεσία έναντι της υποψηφιότητάς της.

Πάντως, ακούγεται ότι η πόρτα δεν θα κλείσει, μιας και ήδη αρκετά στελέχη φαίνεται να ακολουθούν τον δρόμο που άνοιξε ο Ανδρέας Λοβέρδος.