Πλεύρης για Ν. Σμύρνη: Πήγαν να πάρουν το όπλο του αστυνομικού-Ίσως αναλάβω τη νομική υπεράσπιση

by news

Για δύο τραυματισμένους αστυνομικούς από το επεισόδιο στη Νέα Σμύρνη έκανε λόγο ο Θάνος Πλεύρης κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΝΔ, στον ΣΚΑΪ, επισημαίνοντας ότι δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές όλες οι πληροφορίες για το περιστατικό.

Όσον αφορά το αν θα εμπλακεί ο ίδιος στην υπόθεση, είπε: «Στο πειθαρχικό κομμάτι εκπροσωπεί η κα Βαρελά, η όποια δική μου εμπλοκή θα είναι σε ποινικό κομμάτι που μπορεί να προκύψει. Έχω έρθει σε μια συνεννόηση, διότι δεν ξέρουμε αν θα αποδοθούν κατηγορίες και σε ποιους».

Προσέθεσε, μάλιστα, ότι έχει διενεργηθεί ΕΔΕ και γίνεται και μια προκαταρκτική έρευνα για το περιστατικό, ενώ, όπως τόνισε, τα πειθαρχικά της αστυνομίας είναι πάρα πολύ αυστηρά.

«Όλοι οι αστυνομικοί έχουν το δικαίωμα και το τεκμήριο αθωότητας, να κριθούν από τα όργανα που πρέπει. Θα δούμε τι άλλα βίντεο υπάρχουν. Συγκεντρώνεται αποδεικτικό υλικό», είπε ο Θάνος Πλεύρης.

Τέλο, ανέφερε ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος που φαίνεται στο βίντεο πήγε να αφαιρέσει το υπηρεσιακό όπλο του αστυνομικού.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα