Πέτσας τρολάρει Ευκλείδη: μέχρι και ο Τσακαλώτος πήρε μειωμένο ΕΝΦΙΑ

158
tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis Πέτσας τρολάρει Ευκλείδη: μέχρι και ο Τσακαλώτος πήρε μειωμένο ΕΝΦΙΑ

«Με την ομιλία του ο κ. Μητσοτάκης μετατρέπει τη ΔΕΘ από φόρουμ παροχολογίας του παρελθόντος σε φόρουμ λογοδοσίας», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha.

Απαντώντας στα ειρωνικά σχόλια του πρώην υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου για την ομιλία του πρωθυπουργού, είπε με σκωπτική διάθεση: «Άκουσα ότι και ο ίδιος ο κ. Τσακαλώτος πήρε μειωμένο ΕΝΦΙΑ, στο εκκαθαριστικό του φέτος. Φαντάζομαι ότι αναγνωρίζει πως η μεγάλη πλειοψηφία των συμπολιτών μας, που είδε μείωση 30% του ΕΝΦΙΑ (οι ιδιοκτήτες ακίνητης περιουσίας, μέχρι 60 χιλ. ευρώ), αλλά και όσοι είδαν μείωση 25% και 22% (οι ιδιοκτήτες ακίνητης περιουσίας μέχρι 80.000) είναι η μεγάλη ραχοκοκαλιά της μεσαίας τάξης». Νωρίτερα, ο κ. Τσακαλώτος είχε δηλώσει ότι πληρώνει ένα αρκετά σημαντικό μικρότερο ποσό στον ΕΝΦΙΑ, αλλά δεν θεωρεί ότι ο ίδιος είναι προτεραιότητα.