Πελώνη: Είμαι περήφανη που συμμετέχω σε αυτήν την κυβέρνηση που κρατάει τη χώρα όρθια

by Manifesto

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τις δημοσιεύσεις στο twitter που στοχοποίησαν την ίδια και παλαιότερες αναρτήσεις της, η κ. Πελώνη δήλωσε πως τότε ήταν δημοσιογράφος, σήμερα είναι περήφανη που συμμετέχει σε αυτήν την κυβέρνηση που κρατάει τη χώρα όρθια. “Μια ανοιχτή κεντροδεξιά δεν φοβάται τη διεύρυνση και την ανανέωση, είναι μια κυρίαρχη πολιτική δύναμη” τόνισε, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα fm.

Τέλος, σχολιάζοντας την κριτική που της ασκήθηκε για παλαιότερες αναρτήσεις της στα social media, είπε: «Έχω απαντήσει ήδη σε αυτό για σχόλια που έγιναν πολλά χρόνια πριν με τη δημοσιογραφική μου ιδιότητα. Δεν ήμουν βουλευτής και δεν ήμουν πολιτικό στέλεχος. Είμαστε στο σήμερα. Είμαι πολύ περήφανη που συμμετέχω στην προσπάθεια που κάνει αυτή η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να κρατήσει την χώρα όρθια. Σε μια κεντροδεξιά ανοικτή που πρεσβεύει ο πρωθυπουργός, δεν φοβάται τη διεύρυνση και την ανανέωση και είναι και αυτή που την έχει κάνει κυρίαρχη πολιτική δύναμη και παραμένει κυρίαρχη πολιτική δύναμη».

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα