Στον Ιερό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης και η σύζυγός του, Κατερίνα Μαχαιριώτη βάφτισαν τον γιο τους ο οποίος ήρθε στη ζωή του ζευγαριού πριν από περίπου έναν χρόνο. Και το όνομα αυτού Δημήτρης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες στον Ιερό Ναό στο κέντρο της Αθήνας για το χαρμόσυνο γεγονός έδωσαν πολλά μέλη της κυβέρνησης, αλλά και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Υπενθυμίζεται ότι στον Ιερό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου Παύλος Μαρινάκης και Κατερίνα Μαχαιριώτη είχαν ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 28 Αυγούστου το 2020 σε μια λιτή τελετή, καθώς ο γάμος τελέστηκε την περίοδο που ο πλανήτης δοκιμαζόταν από την πανδημία του κορωνοϊού. Πέραν του πρωθυπουργού, το «παρών» έδωσαν επίσης ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, ο υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος, ο υπουργός Μετανάστευσης Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Κώστας Τσιάρας.

Παραβρέθηκαν, επίσης, από το Μέγαρο Μαξίμου οι Άκης Σκέρτσος, Μάκης Βορίδης, Γιώργος Μυλωνάκης, Χρήστος Ζωγράφος, Στέλιος Κουτνατζής, Γιώργος Αμυράς, καθώς και ο πρέσβης των ΗΠΑ, Τζορτζ Τσούνης, μαζί με πολλούς δημοσιογράφους. Νονές του παιδιού έγιναν η πρόεδρος του ΙΝΕΔΙΒΙΜ, Άννα Ροκοφύλλου και η Μαρία Μαυροματίδου