Για μόνιμη αύξηση αποδοχών αντί για έκτακτα βοηθήματα έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης σε συνέντευξή του σήμερα το πρωί.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Μαρινάκης ρρωτηθείς για την ακρίβεια και τις δυσκολίες των ελληνικών νοικοκυριών να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες τιμές των αγαθών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επεσήμανε ότι δεν είναι μόνο ελληνικό το φαινόμενο, αναφέροντας ότι η εισαγόμενη ακρίβεια αντιμετωπίζεται από την κυβέρνηση με τις μόνιμες αυξήσεις σε αποδοχές εργαζόμενων και συνταξιούχων και ότι τα έκτακτα βοηθήματα θα ισχύουν τους επόμενους μήνες μόνο για τις περιοχές που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές. Επεσήμανε ότι «κανείς δεν λέει ότι αυτά αρκούν» καθώς και ότι ο πληθωρισμός στα τρόφιμα εμφανίζει αποκλιμάκωση.

Μαρινάκης: Σταθερές τιμές σε προϊόντα για 6 μήνες

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε στην δέσμη μέτρων που ανακοίνωσε προ ημερών ο υπουργός Ανάπτυξης για την προστασία των καταναλωτών, σημειώνοντας ακόμη ότι «σε συμφωνία με τις εταιρείες θα υπάρχουν προϊόντα με σταθερές τιμές για έξι μήνες και θα υπάρχουν αυστηροί έλεγχοι».