«Ο Στέφανος Κασσελάκης ζητάει εκλογές ενώ έχει δηλώσει πως στόχος του είναι να φτάσει το 17% που πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ τον περασμένο Ιούνιο. Δικαίωμα του, αλλά το κάνει για να λύσει τα εσωκομματικά του και για λόγους συσπείρωσης» επισήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι το άρθρο του Στέφανου Κασσελάκη στην «Καθημερινή» είναι γεμάτο από ψέματα, συκοφαντίες και θεωρίες συνωμοσίας «που αν δεν ήξερε κάποιος σε ποια εφημερίδα γράφτηκε θα πίστευε ότι δημοσιεύτηκε σε μια εφημερίδα από αυτές που διακινούν θεωρίες συνωμοσίας. Ίσως τέτοιος πρόεδρος είναι ο Στέφανος Κασσελάκης». Ο Παύλος Μαρινάκης απαρίθμησε τα ψέματα και τις συκοφαντίες που εκτόξευσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για τα Τέμπη, την υπόθεση της Άννας - Μισέλ Ασημακοπούλου και την οικονομία. «Βγαίνει όμως και μια αλήθεια. Ότι σε αυτές τις εκλογές δεν υπάρχει περιθώριο για χαλαρή ψήφο. Ο κ. Κασσελάκης θέλει να επαναφέρει από το παράθυρο όλους τους εφιάλτες που ζήσαμε τα προηγούμενα χρόνια» είπε και πρόσθεσε ότι η ψήφος στις 9 Ιουνίου είναι μια ψήφος με την οποία θα επικυρωθεί η σταθερότητα της χώρας. 

Ο Παύλος Μαρινάκης είπε ότι είναι θράσος να μιλάει για την οικονομία ο πρόεδρος ενός κόμματος που ποτέ δεν ζήτησε συγγνώμη για όσα προξένησε το καλοκαίρι του 2015 όταν οι πολίτες δεν γνώριζαν αν θα έπρεπε να μείνουν στην Ελλάδα ή να αναζητήσουν αλλού την τύχη τους. 

Απαντώντας σε ερώτηση για τα δήθεν δεκάδες ακίνητα του Κυριάκου Μητσοτάκη και στις συκοφαντίες που έχουν εκτοξευθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Παύλος Μαρινάκης απάντησε ότι ο πρωθυπουργός ελέγχεται εδώ και 20 χρόνια και πρόσθεσε ότι περιμένει την κατάθεση δήλωσης «πόθεν έσχες» από τον Στέφανο Κασσελάκη. «Φανταστείτε τι θα γινόταν αν είχε αγοράσει ο πρωθυπουργός ένα πανάκριβο ακίνητο στο Κολωνάκι» σχολίασε.

Δείτε live την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη