Με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου σήμερα, Δευτέρα, ο Νίκος Καρυστινός, υποψήφιος δήμαρχος στον Δήμο Διονύσου και επικεφαλής της παράταξης «Νέος Διόνυσος» στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, όπως ανέφερε σε ανάρτησή του στο Facebook. 

Ο κ. Καρυστινός, σύμφωνα με το κείμενο της ανάρτησής του που συνοδεύει τη φωτογραφία που δημοσίευσε με τον κ. Μαρινάκα, ενημέρωσε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο «για τη σημερινή κατάσταση του Δήμου Διονύσου για τα προβλήματα που πρέπει άμεσα να αντιμετωπιστούν, αλλά και για τις προοπτικές ανάπτυξης της πόλης».

Από πλευράς του, ο κ. Παρινάκης, όπως επισημαίνεται, τον διαβεβαίωσε ότι η κεντρική διοίκηση θα είναι δίπλα του «και θα βοηθήσει με κάθε τρόπο».

Η ανάρτηση

Παρακάτω παρατίθεται αναλυτικά το κείμενο της ανάρτησης: «Συναντήθηκα σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο της ελληνικής κυβέρνησης κ. Παύλο Μαρινάκη.

Ενημέρωσα αναλυτικά τον κ. Μαρινάκη για την σημερινή κατάσταση του Δήμου Διονύσου για τα προβλήματα που πρέπει άμεσα να αντιμετωπιστούν, αλλά και για τις προοπτικές ανάπτυξης της πόλης μας.

Ο κ. κυβερνητικός εκπρόσωπος με διαβεβαίωσε ότι η κεντρική διοίκηση θα είναι δίπλα μας και θα βοηθήσει με κάθε τρόπο, ώστε ο Διόνυσος να γίνει η πόλη που οραματιζόμαστε».