Δεν έχει προηγούμενο χυδαιότητας η δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη για υπουργούς που δολοφονούν παιδιά επισήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών

Όπως είπε ο Παύλος Μαρινάκης η εκ των υστέρων προσπάθεια αλλοίωσης της πραγματικότητας κάνει χειρότερο το θέμα. Σχολιάζοντας τις δηλώσεις Σπίρτζη και Βασιλειάδη που πήραν αποστάσεις από όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι δεν μπορεί η ρητορική της τοξικότητας να χαρακτηρίζει έναν ολόκληρο χώρο. 

Για τον Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο οποίος υποστήριξε τη δήλωση Κασσελάκη, ο Παύλος Μαρινάκης υπενθύμισε ότι ο πρώην υπουργός είχε διαγραφεί για αντίστοιχες δηλώσεις που είχε κάνει πριν από τρία χρόνια αλλά, όπως πρόσθεσε, η τοξικότητα είναι πραγματικότητα στον σημερινό ΣΥΡΙΖΑ. 

Σε ερωτήσεις για την υποψηφιότητα του Φρέντι Μπελέρη, τον οποίον στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησαν ως ακροδεξιό, ο Παύλος Μαρινάκης είπε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θυμήθηκε προεκλογικά τους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου, σε αντίθεση με τον Στέφανο Κασσελάκη ο οποίος σχεδιάζει περιοδεία στη Βόρεια Ήπειρου. «Αφού τους έπιασε ο πόνος γιατί δεν σκέφτηκαν να βάλουν έναν υποψήφιο στο ψηφοδέλτιο τους;» αναρωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. 

Σε ερώτηση για τα δημοσιεύματα που αφορούν τις φορολογικές υποχρεώσεις του πατέρα του Στέφανου Κασσελάκη, ο Παύλος Μαρινάκης απάντησε ξεκάθαρα ότι η κυβέρνηση δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ για να κάνει πολιτική σε ζητήματα που αφορούν συγγενείς των αντιπάλων της. 

Για την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη σχετικά με την απόσυρση του εμβολίου της AstraZeneca, ο Παύλος Μαρινάκης είπε ότι είναι λυπηρό να επανέρχεται η ρητορική των θεωριών συνομωσίας από έναν βουλευτή και πρόσθεσε: «Από τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταδικάζει τις απαράδεκτες δηλώσεις Πολάκη σημαίνει ότι τις υιοθετεί». 

Δείτε την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη.