Βγαίνει ο Τσίπρας (με την όποια αξιοπιστία έχουν τα λόγια του) και με ωμό, κυνικό τρόπο παραδέχεται ότι η Novartis -grosso modo- ήταν μια... ωραία σκευωρία.

Κορυφαία στελέχη της ΝΔ, που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είχε κρεμάσει στα μανταλάκια, αντέδρασαν και μίλησαν για πλήρη δικαίωση - και δικαίως.

Το ΠΑΣΟΚ, πάλι, του -κατά τα άλλα- λαλίστατου Ανδρουλάκη, άκρα του τάφου σιωπή. Σαν να μην το αφορά το θέμα. Απλώς θυμίζουμε για την ιστορία ότι στον ιστό της σκευωρίας Novartis υπήρχαν ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος, ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Γιώργος Κουτρουμάνης.

Θα περίμενε κανείς ότι το ΠΑΣΟΚ θα έβγαζε μια δήλωση, έστω για να κρατήσει τα προσχήματα.

Τουναντίον, αρέσκεται στον ρόλο της ωραίας κοιμωμένης της Χαριλάου Τρικούπη.

Ω καιροί, ω ήθη!

Και μετά αναρωτιούνται ορισμένοι στο ΠΑΣΟΚ τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε;

Υγ.: Είναι εντυπωσιακό να βλέπεις το κόμμα που κάποτε κυριαρχούσε πολιτικά στη χώρα μας αφενός να μην υπερασπίζεται στελέχη του που κατασυκοφαντήθηκαν και λοιδορήθηκαν από τους πολιτικούς αντιπάλους τους και αφετέρου την ίδια ώρα να τρέχει πίσω από την κάθε Σόφι ιν'τ Βελτ.

Υγ.2: Προς ενημέρωση του κ. Ανδρουλάκη: και οι δέκα πολιτικοί που η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου είχε τσουβαλιάσει με τη Novartis απαλλάχθηκαν από την ελληνική Δικαιοσύνη. Όλοι τους!