Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες σε ολόκληρη τη χώρα, προχωρώντας και σε συμβολικούς αποκλεισμούς δρόμων, λίγα εικοσιτετράωρα πριν τη συνάντησή τους με τον Πρωθυπουργό.

Λίγο μετά τις 13:00, αγρότες από το μπλόκο των Σερρών, απέκλεισαν με τρακτέρ τους την Εθνική Οδό Σερρών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Στρυμονικού. Ο αποκλεισμός του δρόμου είναι συμβολικός. Οι αγρότες άναψαν φωτιά και έκαψαν άχυρα.

Την ίδια στιγμή, αγρότες της Θεσσαλίας που είχαν κατασκηνώσει από χθες με τα τρακτέρ τους στο κέντρο της Λάρισας, ξεκίνησαν να αποχωρούν το μεσημέρι του Σαββάτου.

Στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου συγκεντρώθηκαν γύρω στις 14:00 αγρότες από την Αχαΐα και την Αιτωλοακαρνανία στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων όπως είχαν προαναγγείλει. Οι διαμαρτυρόμενοι σήκωσαν τις μπάρες των διοδίων και η διέλευση των οχημάτων γίνεται ελεύθερα.

Στον Έβρο ένα 24ωρο πριν την επίσκεψη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Λευτέρη Αυγενάκη, οι αγρότες της περιοχής, προχωρούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έξω από το χωριό Καστανιές, στη γέφυρα του ποταμού Άρδα. Δεσμεύονται πως δεν θα κλείσουν δρόμους και δεν θα κατευθυνθούν προς το τελωνείο.