Πάλεψαν με τον κορωνοϊό και βγήκαν νικητές

by Manifesto

Άνθρωποι που πάλεψαν με τον κορωνοϊό και βγήκαν νικητές μιλούν στην ΕΡΤ και συγκλονίζουν με τις μαρτυρίες τους. Άλλοι με λιγότερα και άλλοι με πιο έντονα συμπτώματα, όλοι τονίζουν την ανάγκη πιστής τήρησης των μέτρων.

Σε έναν από τους τακτικούς ελέγχους της ΕΡΤ για τον κορωνοϊό, η δημοσιογράφος Τίνα Μιχαηλίδου, αν και ασυμπτωματική, διεγνώσθη θετική στον ιό.

Μπήκε σε κατ’ οίκον περιορισμό και έγιναν εκτεταμένα τεστ στο προσωπικό, τα οποία βγήκαν όλα αρνητικά. Καθοριστικό ρόλο για τη μη διασπορά του ιού είχε η αυστηρή τήρηση των μέτρων.

Αν και συνηθισμένος σε αγώνες, ο διεθνής βολεϊμπολίστας Ανδρέας Ανδρεάδης έδωσε τη μάχη της ζωής του, με αντίπαλο τον κορωνοϊό.

Νεφροπαθής η μητέρα της Αντωνίας Κουδούνη, νοσηλεύεται με κορωνοϊό στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών. Καθημερινά την επισκέπτεται για να τη δει από μακριά, έστω για λίγα λεπτά, πίσω από ένα τζάμι.

Ο φόβος μιας ανεξέλεγκτης πορείας της νόσου τυραννάει τους ασθενείς, όσο και τους συγγενείς τους που περιμένουν ο ιός να κάνει τον κύκλο του χωρίς επιπτώσεις.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα