«Δεν συνωμοτεί η υφήλιος υπέρ της ελληνικής κυβέρνησης!» αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο TikTok ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης, απαντώντας, με αυτόν τον τρόπο, σε όλους όσους πιστεύουν ότι υπάρχει κάποιο... κρυφό σχέδιο προώθησης της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Ειδικότερα, τονίζει στο κείμενο που συνοδεύει το βίντεο που ανήρτησε: «Προσέξτε τι έχει γίνει τις τελευταίες μέρες: 2 οίκοι αξιολόγησης (ο Γερμανικός και ο Γιαπωνέζικος) έδωσαν στη χώρα μας την επενδυτική βαθμίδα». Ακόμα, πρόσθεσε ότι «το Γερμανικό Δημοσιογραφικό Δίκτυο μίλησε εξαιρετικά για την οικονομική μας πολιτική. Και η διεθνής επενδυτική τράπεζα Morgan Stanley μιλάει επίσης πολύ θετικά για τις επενδυτικές προοπτικές της χώρας».

Φαίνεται πως ο υπουργός με αυτόν τον τρόπο θέλει να εξηγήσει πως δεν γίνεται και όλοι οι παραπάνω διεθνείς οργανισμοί να αναγνωρίζουν τα θετικά βήματα που έχει μετρήσει η ελληνική οικονομία στα πλαίσια κάποιας συνωμοσίας υπέρ μίας κυβέρνησης και δη του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Παρόλα αυτά, στο τέλος, ο κ. Χατζηδάκης δηλώνει πως η προσπάθεια συνεχίζεται: «Δεν θεωρούμε ότι λύθηκαν φυσικά όλα τα προβλήματα της οικονομίας. Είναι όμως φανερό ότι η ελληνική κυβέρνηση προχωρεί μπροστά σε ένα δρόμο Ευρώπης και κοινής λογικής».

@kostis_hatzidakis Δεν συνωμοτεί η υφήλιος υπέρ της Ελληνικής Κυβέρνησης! Προσέξτε τι έχει γίνει τις τελευταίες μέρες: 2 οίκοι αξιολόγησης (ο Γερμανικός και ο Γιαπωνέζικος) έδωσαν στη χώρα μας την επενδυτική βαθμίδα. Το Γερμανικό Δημοσιογραφικό Δίκτυο μίλησε εξαιρετικά για την οικονομική μας πολιτική. Και η διεθνής επενδυτική τράπεζα Morgan Stanley μιλάει επίσης πολύ θετικά για τις επενδυτικές προοπτικές της χώρας. Συνεχίζουμε την προσπάθεια, σε ένα δρόμο Ευρώπης και κοινής λογικής! #tiktokgreece #fypgreece #politics #greece #nd ♬ πρωτότυπος ήχος - Kostis Hatzidakis