Ουγγρική ομάδα απέλυσε τον Ιταλό προπονητή της λόγω κορωνοϊού

by Achilles

Πέρα από ανησυχία, η εξάπλωση του κορωνοϊού έχει προκαλέσει και πανικό. Στην Ουγγαρία είχαμε την πρώτη απόλυση προπονητή στην προσπάθεια για περιορισμό του Covid-19.

Συγκεκριμένα η διοίκηση της Χόνβεντ, όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, ανακοίνωσε την απόλυση του Ιταλού τεχνικού της, Τζουζέπε Σανίνο, ο οποίος συστήθηκε στην Ελλάδα μέσα από τη θητεία του, την περασμένη σεζόν, στον πάγκο του Λεβαδειακού.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου προχώρησαν σε αυτή την κίνηση για προληπτικούς λόγους, καθώς, όπως εξήγησαν, «η αντικατάσταση του Σανίνο και του βοηθού του, Αλεσάντρο Ρετσέντι, κρίθηκε αναγκαία επειδή μπορεί να έχουν έρθει σ’ επαφή με ανθρώπους που έχουν παρουσιάσει συμπτώματα του ιού. Η Χόνβεντ είναι δεσμευμένη στην αποτροπή της εξάπλωσης των κρουσμάτων. Γι’ αυτόν τον λόγο για προληπτικούς λόγους αποφασίστηκε η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία για να προστατεύσουμε την ομάδα, τους παίκτες και τους φιλάθλους».

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα