Όθωνας για αποκαλύψεις Καλογρίτσα: Ο Τσίπρας δεν μπορεί να παριστάνει τον «Μοσκιό»

by news

«Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να παριστάνει τον “Μοσκιό”. Οφείλει ο ίδιος να απαντήσει αν δεν ήξερε, δεν άκουγε ή συγκάλυπτε ή ενορχήστρωνε. Σ’ αυτά τα ερωτήματα προφανώς οφείλει μια απάντηση την οποία μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει αλλά δεν θα την αποφύγει», ανέφερε ο Μανώλης Όθωνας, διευθυντής του γραφείου της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά μιλώντας στο, ρ/σ “Σκάι”.

Ο στενός συνεργάτης της κ. Γεννηματά επισημαίνει πως «όσα αποκαλύπτονται είναι συγκλονιστικά. Όχι τόσο απρόσμενα για όσους «παροικούν την Ιερουσαλήμ» αλλά συγκλονιστικά και αποκαλυπτικά των έργων και ημερών της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, για τον απλό κόσμο».

Για το ποινικό μέρος, σημείωσε ότι «η Δικαιοσύνη πρέπει να κάνει τη δουλειά της αυτή τη φορά γρήγορα και αποτελεσματικά» και τόνισε: «Όμως τα πολιτικά ερωτήματα κραυγάζουν αμείλικτα και ζητούν απαντήσεις, που ο κ Τσίπρας οφείλει να δώσει. Γιατί κανείς, όσο καλή προαίρεση και να έχει, δεν μπορεί να δεχτεί ως εξήγηση, δεν μπορεί να συμμεριστεί την άποψη ότι η χώρα είχε έναν πρωθυπουργό που δεν ήξερε και δεν έμαθε ότι ο κ. Λαφαζάνη ετοίμαζε να κόψει νόμισμα, δεν άκουσε και δεν έμαθε για το plan-B του κ. Βαρουφάκη, δεν τον ενημέρωσαν για το παραδικαστικό κύκλωμα, και όταν όπως κατά ομολογία τους ενημερώθηκε για τους παρακρατικούς θύλακες στην Αστυνομία κράτησε τον ελεγχόμενο γι’ αυτό συγκυβερνήτη του ακόμα 2,5-3 χρόνια. Με αποκορύφωμα την πολυσχιδή δράση του Παππά, ο οποίος να σημειώσουμε εδώ, δεν ήταν ένα περιφερειακό κυβερνητικό στέλεχος. Ειδικά την περίοδο στην οποία αναφέρονται οι πρόσφατες αποκαλύψεις, ήταν ο “αντ’ αυτού”, όλοι ήξεραν και εντός και εκτός Κυβέρνησης ότι είναι το δεξί χέρι, ο άνθρωπος που εκπροσωπεί και συνομιλεί έναντι του Πρωθυπουργού και αυτός ήταν ο ρόλος του, ως υπουργού Επικρατείας εκείνη την περίοδο και στην συνέχεια ως υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής και ΜΜΕ».

Για την εικόνα του ΚΙΝΑΛ στις δημοσκοπήσεις, ο κ. Όθωνας, είπε: «Δεν τις δαιμονοποιούμε δεν είμαστε όμως και αφελείς. Γιατί ζήσαμε και κατά την προεκλογική περίοδο πριν ένα χρόνο με παρόμοια φαινόμενα. Επετειακά μάλιστα κάποιοι προσπαθούν την τελευταία εβδομάδα να ξαναπαίξουν το ίδιο έργο. Να σας θυμίσω ότι ακόμα και στα exit poll της ημέρας των εκλογών μέχρι τις 6:00 το απόγευμα μας έδιναν τέταρτο κόμμα με 5-5,5%. Τελικά η εκλογική μας επίδοση χωρίς να μας ενθουσιάζει δεν είχε καμία σχέση με αυτά τα νούμερα και δεν ξέρει κανείς, πόσο την επηρέασε τελικά όλη αυτή η δυσμενής πρόβλεψη όλο το προηγούμενο διάστημα».

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα