Με αφορμή την πρεμούρα(γιατί άραγε;) του ΣΥΡΙΖΑ να “υιοθετήσει” τις “καταγγελίες” του υπόδικου Φουρθιώτη για δήθεν “σχέσεις” με κυβερνητικά στελέχη, ας ξαναθυμηθούμε τι έγραφε, πριν από πολλούς μήνες, tomanifesto.gr για τον “κύριο” Μένιο, όταν αποθέωνε τον Νίκο Παππά. Διότι όπως έλεγαν και οι αρχαίοι πρόγονοί μας “Η επανάληψη είναι μήτηρ πάσης μαθήσεως”.

1. Όταν ο Φουρθιώτης αποθέωνε τον Νίκο Παππά (video)
(05.04.2021)
Σεπτέμβριος 2017: Ο παρουσιαστής του “Ε” Μένιος Φουρθιώτης αποθεώνει(και λίγα λέμε…) τον τότε υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά και την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
Ότι κι αν πει κανείς θα “αδικήσει” την προσπάθεια του Φουρθιώτη να παρουσιάσει τον Νίκο Παππά ως “μέγα μεταρρυθμιστή” και βάλε…
Το βίντεο που ακολουθεί είναι “αποκαλυπτικό”…

ΥΓ1. Επειδή άπαντες στην πολιτική και δημοσιογραφική πιάτσα γνωρίζουν ότι ο Φουρθιώτης έγινε “παράγοντας” στην επικοινωνιακή ζωή του τόπου με τις πλάτες του επιχειρηματία Βρυώνη που τον είχε σαν “ψυχοπαίδι” του να υπενθυμίσουμε ότι στην περίφημη φιέστα του ΣΥΡΙΖΑ στο Ζάππειο για την “έξοδο” απ΄ τα μνημόνια ο μόνος “καναλάρχης” που είχε παραβρεθεί με πρόσκληση από την Κουμουνδούρου ήταν ο Φίλιππος Βρυώνης.

ΥΓ2. Ο Φουρθιώτης και ο Λιγνάδης, τους οποίους ο ΣΥΡΙΖΑ με χυδαίο τρόπο προσπαθεί να τους “χρεώσει” στη ΝΔ, οδηγήθηκαν ο ένας στη φυλακή κι άλλος στο σκαμνί της δικαιοσύνης από την κυβέρνηση της ΝΔ. Να μην τον ξεχνάνε αυτό στον ΣΥΡΙΖΑ κι ας επιλέξουν πολιτικά θέματα για να κάνουν κριτική στην κυβέρνηση και ουχί δυσώδεις αστυνομικές υποθέσεις.