«Για μια ακόμη φορά σήμερα γίναμε μάρτυρες της κεντροαριστερής αλληλεγγύης στη μεσαία τάξη, καθώς όπως μας αποκάλυψαν εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σκοπεύουν να αυξήσουν τους φόρους σε περίπτωση που ο ελληνικός λαός τους εμπιστευτεί τη διακυβέρνηση της χώρας» υπογραμμίζει με ανακοίνωσή της η ΟΝΝΕΔ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ:

Για μια ακόμη φορά σήμερα γίναμε μάρτυρες της κεντροαριστερής αλληλεγγύης στη μεσαία τάξη, καθώς όπως μας αποκάλυψαν εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σκοπεύουν να αυξήσουν τους φόρους σε περίπτωση που ο ελληνικός λαός τους εμπιστευτεί τη διακυβέρνηση της χώρας.

Σύμφωνα με το λεπτομερώς κοστολογημένο -όπως μας έχουν διαβεβαιώσει- πρόγραμμα τους πρόκειται να αυξήσουν τη φορολογία των μερισμάτων από 5% σε 15%, ενώ έχει ιδιαίτερη αξία η αναφορά τους στις γονικές παροχές και η αύξηση των σχετικών φορολογικών εσοδών. Θα μπορούσε κανείς να πιστέψει ότι όντως οι ανακοινώσεις αυτές οφείλονται σε σαρδάμ, αλλά δεν έγιναν μόνο από ένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Εδώ οι μαρτυριάρηδες είναι πολλοί.

Η Νέα Δημοκρατία ύστερα από δημοσιονομικούς άθλους και στοχευμένες παρεμβάσεις κατόρθωσε να μειώσει δεκάδες φόρους, συμπεριλαμβανομένου και του φόρου μερισμάτων, ο οποίος σήμερα κυμαίνεται σταθερά στο 5%, με σκοπό την προστασία και την επιβίωση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Και αυτό ακριβώς θα συνεχίσει να κάνει με σχέδιο και επιμονή. Η χώρα χρειάζεται σταθερότητα και πρόοδο, χρειάζεται μια κυβέρνηση με εμπειρία που θα είναι δίπλα στους πολίτες και όχι μια κυβέρνηση που θα δοκιμάσει την τύχη της, κάνοντας πειράματα πάνω στους Έλληνες φορολογούμενους.

Η εποχή της κρίσης για τις ελληνικές επιχειρήσεις ανήκει πλέον στο παρελθόν και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να βάλει τέλος με προχειρογραμμένα προγράμματα και στρατηγικές στην εξέλιξη της ελληνικής οικονομίας.