Ολυμπιακοί Αγώνες: Συμφωνία για παράταση 68 χορηγιών έως το 2021

by news

Η οργανωτική επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, κατέληξε σε συμφωνία με 68 Ιάπωνες χορηγούς για παράταση της ισχύος των συμβάσεων έως το 2021. 

Η οργανωτική επιτροπή εκτιμά ότι η παράταση των συμβάσεων θα αποφέρει έσοδα 22 χιλιάδων γιεν (174 εκατομμύρια ευρώ), σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Palco 23».

Για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες, η οργανωτική επιτροπή μπόρεσε να συμφωνήσει  για χορηγίες με αρκετές ιαπωνικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Japan Airlines, All Nippon Airways, Asics, Nomura ή Canon. 

Να σημειωθεί ότι στην τελευταία ενημέρωση του προϋπολογισμού της το Δεκέμβριο, η οργανωτική επιτροπή , παρουσίασε αύξηση εξόδων κατά 2,2 δισεκατομμύρια ευρώ σε σχέση με την προηγούμενη εκτίμηση, που σχετίζονται  σχετίζεται άμεσα με το κόστος που προκύπτει από τα έξοδα αναβολής αλλά και τα μέτρα λόγω της πανδημίας Covid-19.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στις 23 Ιουλίου, με την τελετή λήξης να πραγματοποιείται στις 8 Αυγούστου 2021.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα