Με μία ευφάνταστη τελετή λήξης, το Παρίσι ετοιμάζεται να ρίξει την αυλαία στους 33ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ολονύχτιες ήταν οι πρόβες, ενώ οι διοργανωτές υπόσχονται συγκινήσεις, εκπλήκεις και θέαμα από τους 20.000 συντελεστές.

Τα βλέμματα στρέφονται στο Stade de France, όπου ο Τομ Κρουζ, θα «ταξιδέψει» με μοτοσυκλέτα από το Παρίσι στο Λος Άντζελες, το οποίο θα φιλοξενήσει τους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ, Εμμανουήλ Καραλής και η αθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης, Ευαγγελία Πλατανιώτη θα είναι οι σημαιοφόροι της Ελλάδας στην αποψινή τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Με την υπογραφή του πολυβραβευμένου σκηνοθέτη Μπεν Γουίνστον, ενταγμένη στο πρόγραμμα λήξης των αγώνων, έχει προγραμματιστεί μια παράσταση διάρκειας περίπου δώδεκα λεπτών, για να γίνει το… πέρασμα της Ολυμπιακής σημαίας από το Παρίσι στην αμερικάνικη πόλη που θα φιλοξενήσει τους Αγώνες του 2028, 44 χρόνια μετά τη διοργάνωση του 1984. Παρούσα η δήμαρχος του Λος Άντζελες, Κάρεν Μπας.

Τον Τομ Κρουζ θα πλαισιώνουν και άλλοι γνωστοί καλλιτέχνες, όπως η τραγουδίστρια Γκαμπρέλα Γουίλσον- η H.E.R- η οποία θα τραγουδήσει τον αμερικανικό ύμνο.

Ένα τρέιλερ, το οποίο περιλαμβάνει κυρίως τον Μάικλ Τζόνσον, τον skateboarder Τζάγκερ Ίτον και την Κέιτ Κούρντεϊ, παγκόσμια πρωταθλήτρια ποδηλασίας βουνού το 2018, έχει ήδη δημοσιευτεί από το LA 2028.