Την προσωρινή επιμέλεια των παιδιών της κέρδισε η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη στην αντιδικία της με τον συνθέτη Μίνωα Μάτσα. 

Ο Μίνως Μάτσας κέρδισε το δικαίωμα επικοινωνίας με τα παιδιά του για τρεις ώρες, τρεις φορές την εβδομάδα, ενώ θα είναι μαζί τους και κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο.  

Η Όλγα Κεφαλογιάννη φέρεται να ζητούσε την αποκλειστική επιμέλεια των διδύμων παιδιών που έχει αποκτήσει με τον συνθέτη και τη μετοίκησή του από την οικογενειακή εστία. Ο Μίνως Μάτσας φέρεται να ζητούσε τη συνεπιμέλεια των παιδιών αλλά και τη μετοίκηση της Όλγας Κεφαλογιάννη από το σπίτι που διέμεναν ως οικογένεια υποστηρίζοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι είχε ήδη προπληρώσει τα ενοίκια για ένα έτος. 

Με προσωρινή διαταγή του προέδρου Πρωτοδικών Αθηνών ο Μίνως Μάτσας διατάσσεται να αποχωρήσει εντός τριών ημερών από την κοινή τους κατοικία στο Νέο Ψυχικό. Ο δικαστής παραχωρεί τη χρήση της συζυγικής κατοικίας αποκλειστικά στην Όλγα Κεφαλογιάννη. Μαζί της θα διαμένουν και τα δύο παιδιά τους. 

Σύμφωνα με πληροφορίες κρίθηκε πως το εν διαστάσει ζευγάρι θα αποφασίζει από κοινού για τα θέματα ανατροφής των παιδιών τους, ενώ η μητέρα θα έχει την αποκλειστική ευθύνη για τον τόπο κατοικίας των ανηλίκων.